28 February 2007

Εκτακτη ανακοίνωση! ( λιτή)

Ανακοινώνεται ότι συνελήφθη στις 26-2-2007 συνεργάτης των Ελληναράδων Καφελλων ΚΑΦ.(ΡΩΝ) ΕΛΛ.(ΗΝΑΡΑΔΩΝ) ω. ν (ΤΕΝΤΕΚΤΙΒ)

και κρατείται στα υπόγεια κατοικίας στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης ( αγνώστων λοιπών στοιχείων) όπου και ανακρίνεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά την "Μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα δικαιώματα των Ελλήνων Οδηγών" με την αντικοινωνική του συμπεριφορά. Η οργάνωση για τα δικαιώματα του έλληνα οδηγού δημιουργήθηκε μετά και την "περίεργη" στάση οργανωμένων πολιτών που σε συνεργασία με "σκοτεινούς κύκλους" κατάφεραν ισχυρό χτύπημα στον πολυπαθή κόσμο των οδηγών μας.
Με το σύνθημα "Φτάνει πια" προσπαθούν να δώσουν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και στους γνωστούς αγνώστους ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Δεν μπορεί να επιτρέψουμε να συνεχίζουν να παίζουν στην πλάτη μας τα τελευταία 30 και βάλε χρόνια πολιτικά παιχνίδια όλες οι κεντροδεξιές κυβερνήσεις που ανέλαβαν τις τύχες ετούτου του τόπου , παιχνίδια που έχουν σαν αποτέλεσμα τον χαμό ενός ολόκληρου χωριού σε ετήσια βάση και την δημιουργία χιλιάδων ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Με την παραπάνω δήλωση ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες-οδηγούς να βάλουν φρένο στις βλέψεις της κυβέρνησης να δημιουργήσει ρήγματα στον κοινωνικό ιστό της "ένδοξης" ετούτης χώρας σε μια ύστατη προσπάθεια να διώξει από πάνω της τις σοβαρές ευθύνες που την βαραίνουν.
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα έχουμε την χαρά να σας δείξουμε και τις πρώτες φωτογραφίες από τον δράστη την ώρα του εγκλήματος. Φωτογραφίες που ναι μεν δεν δείχνουν καθαρά το πρόσωπο του ( πράγμα που απαγορεύεται παρά την δεδομένη ενοχή του κατά την γνώμη μας ) αλλά αφήνουν να καταλάβει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης... τι γυρεύει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στην χώρα. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες φυλάσονται σε τραπεζική θυρίδα της οργάνωσης.


"Αίσχος" δήλωσε με στεντόρεια φωνή ο πρόεδρος του συνασπισμού των ενεργών πολιτών!!
"Είναι απαράδεκτο να αφήνει η κυβέρνηση να εκδηλώνονται τέτοιου τύπου συμπεριφορές που αμαυρώνουν την εικόνα της δημοκρατίας στην χώρα μας απ όπου και εάν προέρχονται. " Δεν μπορεί- συνεχίζει ο πρόεδρος - να επιτρέπουμε λογικές "οφθαλμόν αντί οφθαλμού", απ όπου και εάν προέρχονται, την ώρα που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την επέλαση μιας παγκοσμιοποίησης η οποία ισοπεδώνει συνειδήσεις και ηθικούς φραγμούς.

6 comments:

ο δείμος του πολίτη said...

Που είναι αυτή η φωτό;

Markos said...

Καπετάνιε γιατί μας το κάνεις αυτό;
Πού θα ψάχνουμε τώρα να βρούμε τη φωτογραφία που ΣΕ έβγαλε ο .. αντίπαλος; :) :) :)

Την Καλησπέρα μου

Anonymous said...

Άλλα ήθη, άλλα έθιμα.
"στις βλέψεις της κυβέρνησης να δημιουργήσει ρήγματα στον κοινωνικό ιστό της "
Γνώρισμα, τα παραπάνω, όλων των δεξιών κυβερνήσεων. Δείτε τι έγινε εχθές στην Νομική.

Kapetanios said...

Δείμο... που είναι ή από που είναι?
Για το πρώτο ...αυτή είναι η φωτογραφία που εάν την ανοίξεις θα προσέξεις έναν καραφλό κύριο που φωτογραφίζει ...ποιος ξέρει τι. :)
Για το δεύτερο δυστυχώς κωλύομαι ηθικά να δώσω και άλλα στοιχεία. :))

Kapetanios said...

Μάρκο ...σιγά να μην τον άφηνα να με βγάλει φόρα παρτίδα :)))
Είμαι και τυχερός πανάθεμα με!
Ξέρω ότι ξέρεις οτι ξέρουμε και οι δύο ότι μόνο πλάκα δεν είναι η γενίκευση μιας τέτοια ιστορίας.
«Ο γενικός γραμματέας της ΜΚΔΕΟ».
«Μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα δικαιώματα των Ελλήνων Οδηγών»

Kapetanios said...

Νέα τάξη πραγμάτων ανώνυμε
Η οποία βεβαίως είναι ίδια με την παλιά.
Καλησπέρα σου.