22 March 2007

Ζήλεψα.














ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!

Η προσωποποίηση του "κακού" δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να δημιουργεί αποδιοπομπαίους τράγους, που είναι αναγκαίοι στο σύστημα δίνοντας του τις απαραίτητες ανάσες σε στιγμές έντονης λαϊκής αντίδρασης. Στην πολιτική μας ιστορία υπάρχουν πάμπολλα τέτοια παραδείγματα. Ψάξτε τα.
"Ο κακός"



Αφορμή

4 comments:

aneksartitos2 said...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

ο δείμος του πολίτη said...

Ωραίος ο καπετάνιος. Μπροστά στις φουρτούνες, μπροστά και στην κριτική. Καπετάνιε, μην αφήσεις το καράβι παρά μόνο τελευταίος.

μαραδό said...

Ο Πολύδωρας ως αποδιοπομπαίος ...μα δεν ζητήσαμε την παραιτησή του .Πάντως πολλοί απο εμας διαφωνήσαμε για την φωτογραφία ,μήπως ο Χρυσοχοιήδης η ο Βουλγαράκης ήταν καλύτεροι;(μη σου πω χειρότεροι). Θέμα πολιτικής κατεύθυνσης είναι , και νομίζω πως την κυβέρνηση τι ευνοούσε το κλιμα έντασης εκτος απο την ημέρα της επίσκεψης Πούτιν ,την ευνούσε γιατι ετσι συγκρατεί ακροδεξιούς ψηφοφόρους πριν αυτοί λακίσουν για το Καρατζαφέρη, Προσέξτε ο φόβος του συστήματος είναι η επόμενη Βουλή με 5 κόμματα και τότe οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις μπορεί να πάνε περίπατο.
Ελπίζω στο επόμενο βήμα να βρεθούμε περισσότεροι ...

Anonymous said...

Καπετάνιε συμφωνούμε σε αυτό αλλά 1ον "ας πρόσεχαν" και όσοι αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν τη "βρώμικη" δουλειά και δεν είναι τυχαία αθώα πρόσωπα... 2ον είναι δύσκολο αυτό να το συνειδητοποιεί ο καθένας, άρα σε μία συλλογική κίνηση το σέβεσαι 3ον εγώ θα σε πήγαινα ακόμα παραπέρα... διότι ούτε εκεί που το θέτεις είναι το πρόβλημα, αλλά μετά πάμε σε πολύ - πολύ βαθιά νερά... Εσύ πρέπει να ξέρεις από αυτά... και να ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο για τον καθένα να τα ταξιδέψει...