30 July 2007

Γρήγορες απαντήσεις

ΕΡΩΤΗΣΗ :Γιατί ο πρόεδρος της δημοκρατίας κάλεσε τους κυρίους:
Πέτρο Πετράκη, Ιάσονα Φρυδάκη και Γιάννη Λιβανό ??
Μα .... γιατί το "copyright by " αποτελεί κατάκτηση και για τα ιστολόγια στο Ελλάντα.
Αμ πως!
"Ο κακός"

13 comments:

ΠανωςΚ said...

Απαπαπα... Μη δείτε ανθρωπο να προκόβει με το κοπιράητ του σε αυτη τη χώρα...
Κοπιράητ = το σπαθί με το οποίο κάνουν καριέρα διάφορες τραγουδιάρες;

Kapetanios said...

..............Ω.......................
.............Ω Ω.....................
............Ω:))Ω....................
...........Ω :)))Ω...................
............Ω:))Ω....................
.............Ω Ω.....................
..............Ω......................
copyright by kapetanios

Kapetanios said...

...................0...............
.................0...0................
.................0...0..............
.................0...0..............
.................0...0..............
.................0...0..............
..............0..0...0..0...........
..........0.....00...00.....0.......
.........0......0.....0......0......
..........0.....0.....0.....0.......
............0.0...0..0..0.0.........
copyright by kapetanios

Kapetanios said...

Πάνω κατε , η τραγουδιάρα και το σπαθί της

ΠανωςΚ said...

Mάάάάλιστα... Σαν να διαφέρουν λιγάκι... Ποπο, τι μαθαίνει κανείς στο διαδίχτυο!

ΠανωςΚ said...

Συμπληρωματικά, να πω ότι βρισκω ανησυχητικά πολλά τα μηδενικά που συναποτελούν το σπαθί... Ασε δε που τα ωμέγα σαν ασπίδα μου μοιάζουνε και πονώ σαν σκέφτομαι τα μηδενικά να έρχονται σε επαφή με τα ωμέγα... :(

ΥΓ. Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, και άθελα στο... ψιλογάμησα καπετάνιο, ζητώ συγγνώμη κι από σένα και από τους υπόλοιπους επισκέφτες... Αμα θες, πράξε τα δέοντα με τα σχόλιά μου (χρατς, χρουτς...)

diva said...

Έχω μείνει άφωνη από τη γνώση που λαμβάνω από αυτό το blog. Και ευτυχώς δηλαδή που έχω μείνει άφωνη διότι είδα και το σπαθί της τραγουδιάρας,,θυμήθηκα κι ένα post..όχι όχι..δεν τραγουδώ καθόλου

Kapetanios said...

Πάνω κάτε δεν το ψιλογάμησες εσύ
Ο πρόεδρος και οι συμβουλάτορες του το γάμησαν το θέμα μιας και κατάφεραν να θυμίσουν στους Έλληνες μπλογκερς την .... καταγωγή τους και τα εθνικά τους κουσούρια.
Όχι ότι δεν θα γινόταν δηλαδή αλλά, να, θα κρατούσε λίγο ακόμη το όνειρο.
Διότι κύριε πως να το κάνουμε δηλαδής.
Καλή η ανωνυμία αλλά η επωνυμία και η προσωπική προβολή ακόμα καλύτερη.
Ειδικά εάν την έχουμε εξασφαλίσει εκ των προτέρων με την αποδοχή μας από τις πλατιές μάζες! ( όχι μην ταράζεσαι φίλε μου και μην κοιτάς γύρω σου, εμάς εννοώ )
Και ρωτώ εγώ ο αγράμματος.
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ΚΑΙ στην "κοινότητα" των μπλογκερς η παθογένεια που τους διακρίνει στην προσωπική τους ζωή??
Είναι δυνατόν να στέκει η άποψη ( την διαβάζω συχνά) ότι ο Έλληνας μπλόγκερ είναι λέει ο διαλεχτός της Ελληνικής κοινωνίας λέει και ο έχων εν πάση περιπτώσει κάποιο παραπάνω επίπεδο για να παίξει τον ρόλο του μπροστάρη , τον ρόλο του παραδείγματος για την υπέρβαση μιας υπάρχουσας αλλά αρρωστημένης κοινωνίας των πολιτών!! Και μετά ξύπνησαν
Κύριοι ( ε ρε σκάω για πύρινους , γεμάτους στόμφο ,λόγους μπροστά σε κοινό που κραβγάζει ο μπαγάσας) και κυρίες, ( ντίβα μου ) τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Η γενιά μας είναι μέρος του προβλήματος και σίγουρα όχι η λύση του. Αυτό ( και μόνον) που μπορεί να κάνει ο καθένας μας είναι να διορθώσει κάπως τα κακώς κείμενα του εαυτού του περιορίζοντας στο ελάχιστο την ζημιά που κάνει στις επόμενες γενιές Ελλήνων πολιτών, στα παιδιά του δηλαδή.
Και ρωτώ εγώ ο ανόητος.
Η γενιά των παιδιών μας πόσο ανεπηρέαστη έχει μείνει από την κάκιστη νοοτροπία (αλλά και την διαπαιδαγώγηση) που εφαρμόζουμε στον μικρόκοσμο μας? Η απάντηση στο ερώτημα είναι αυτή που θα καθορίσει και το μέλλον τους ( γιατί το μας είναι προδιαγεγραμμένο ) σαν κοινωνία αλλά και σαν άτομα , που πολύ χλωμό το βλέπω και να με συμπαθάτε.
Και πάμε παρακάτω.
«Η συγκέντρωση ανήκει σε όλους τους πολίτες,..» γράφει κάποιος συμπαθής ενδεχομένως ( δεν τον ξέρω) μπλόγκερ «ξεχνώντας» βέβαια ότι και η Ελλάδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες αλλά την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.
«Βασικός όρος είναι η ανωνυμία μας.» λέει η ροδιά αλλά εγώ ( σαν ανόητος) δεν μπορώ να καταλάβω ο καψερός γιατί να είναι αυτός ο όρος? Για να μπορεί ο καθένας να παριστάνει τον μπροστάρη και τον αγωνιστή χωρίς να μπορεί ο καθένας να αποδείξει το αντίθετο? Γιατί η ίδια μπορεί να λέει ότι «.. μάλλον θα είδαν και εκμεταλλεύτηκαν αυτοί που προβάλλονται και δεν έχουν καμιά συμμετοχή στην κινητοποίηση…» αλλά το ίδιο μπορούν να λένε και αυτοί για την ίδια.
Αναδάσωση τώρα λέει η «αναδάσωση» αλλά εμένα ποσώς με ενδιαφέρει η αναδάσωση μιας και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να επιτευχθεί είναι να μην κάνουμε τίποτε απολύτως. Να μην παίρνουν διαστάσεις εθνικής καταστροφής οι φωτιές με ενδιαφέρει και αυτό θέλει πολιτική πρόταση και όχι portal.
«Υπάρχει ανάγκη έκφρασης και διαμαρτυρίας αλλά είναι ένα μεγάλο στοίχημα το να μάθουμε να λειτουργούμε με οριζόντιες δομές, χωρίς ιεραρχία» λέει ένας άλλος αλλά ρε μπας και φοβόμαστε να παραδεχτούμε την ανωτερότητα άλλων εκτός του εαυτού μας λέω εγώ , άλλων που θα αναλάβουν και τα ηνία της ιεραρχίας και ναι , όντας τεχνοκράτες, να μας οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στον όποιο στόχο μας?
Νισάφι πια αυτό το όλοι μας είμαστε ίσιοι γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΙΟΙ . Δεν έχουμε τα προσόντα για να είμαστε στο φινάλε και δεν είναι κακό να το παραδεχόμαστε κάπου κάπου.
Και μπορεί να .. «..λέει ο Νεφέλικας, που συμμετείχε τόσο στην διαμαρτυρία μετά τον θάνατο της Αμαλίας όσο και στην υπόθεση της Αναδάσωσης, οι bloggers που συμμετείχαν σε αυτές τις πρωτοβουλίες «ήταν ένα ετερόκλητο ασκέρι. Οι περισσότεροι δεν ασχολούμαστε με θέματα πολιτικής ή ακτιβισμού…»
… αλλά ευτυχώς για τους κυβερνώντες δηλαδή λέω εγώ ( εξάλλου δικό μου είναι το μπλόγκ και μπορώ να λέω ότι θέλω) γιατί εάν δεν θίγεσαι και δεν κινδυνεύεις παρακολουθείς με ενδιαφέρον μια κωμωδία που εξελίσσεται γύρω σου!
Είναι διασκεδαστικό δεν μπορείς να πεις.
ΥΓ. Τώρα αυτό εάν λέγεται «γρήγορη απάντηση» εμένα να με βγάλεις στο Λευκό τον Πύργο μέρα μεσημέρι για να διαδηλώσω για την ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ δηλαδή !!
αμπαλαέα ρεεεεε!

«Ο κακός»

Kapetanios said...

diVa μου , προσπαθούμε ( κατά το "ημεις ο βασιλευς") να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενημερώσουμε τον Έλληνα πολίτη δια τα καλλιτεχνικά.
Τι να κάνουμε , δεν βλέπεις πόση τηλεθέαση έχουν αι μεσημεριανές εκπομπές του Άλτερ και του Σταρ!
Δηλαδή εγώ πότε θα γίνω μητ.., όχι λάθος, φίρμα??
Να ξέρετε ότι εμείς προσπαθούμε με όλες μας τες δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο :)))
( είμαι όμως καλλιτέχνης δεν μπορείς να πεις. Θα πάρω μέρος και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο , ναι σου λέω ντε)

Anonymous said...

Αμάν καπετάνιε, τι ¨μακρυνάρια" κείμενα είναι αυτά; Κουράστηκα να τα διαβάζω...
Για το θέμα μας τώρα. Δεν φταίνε αυτοί που πηγαν στη δεξίωση αλλά η γενικότερη ημιμάθεια που έχουμε ως έθνος για τα πράγματα και η κουτοπονηριά μας, κατάλοιπο της τουρκοκρατίας θαρρώ...

ο δείμος του πολίτη said...

Θέμα που έπιασες πάντως. Θυμάσαι που κάποτε προσωπικά σου είπα ότι δεν είμαι αισιόδοξος για το όποιο κίνημα παρά τις όποιες σημαντικές επιτυχίες; Παρά την όποια τυχαία συσπείρωση είχε προκληθεί γύρω από ένα θέμα; Γιατί μιλάμε για τυχαίο, για αυθόρμητο και κανένας αγώνας δεν μπόρεσε ποτέ αυθόρμητα να επικρατήσει. Γιατί στο αυθόρμητο θα εμφανιστούν ηγεμονίσκοι, που θέλουν να επιδειχθούν και να χρεωθούν ενέργειες και κινήματα. Μια εικόνα θέλουν να διαμορφώσουν και μετά να την πουλήσουν -ο καθένας ξέρεις πώς να εξαργυρώνει τον εαυτό του. Λοιπόν, εγώ λεφτά δε θέλω (ζω αξιοπρεπώς, αναγνώριση πέρα της Σταυρούπολης δε με απασχολεί) άει σιχτίρ πια οι φαραώ του πληκτρολογίου που δεν ξέρουν καν να οργανώσουν ένα κίνημα και μείνουν στην εκμετάλλευση του κινήματος του αυθόρμητου.

Kapetanios said...

exeisminima μα γιατί να φταίνε οι άνθρωποι? Επειδή δηλαδή πήγαν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα?
Τόσα mms ή sms (πάντοτε τα μπερδεύω αυτά τα δύο γμτ)έστειλαν!!

Kapetanios said...

δείμο , ασφαλώς και θυμάμαι και συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου.
( αυτό το "φαραώ του πληκτρολογίου" πολύ μου άρεσε) :))