20 August 2007

Εκλογες 2007

Και εκεί που έπινα το φρεντοτσίνο μου Αυγουστιάτικα σε πρώτο μαγαζάκι, καθότι πρώτη μούρη και η αφεντομουτσουνάρα μου που λέτε, να σου και μου έρχεται ταμπλάς η είδηση της απόφασης του Μεγάλου να πάμε σε εκλογές και ό,τι ήθελε προκύψει να πούμε!
Όχι ότι δεν το περίμενα δηλαδή ( καθότι ο κόσμος το είχε τούμπανο -από Άνοιξη μεριά -και αυτός κρυφό καμάρι) αλλά όσο και να ‘ναι το άκουσμα του τελεσίδικου μιας τέτοιας απόφασης κρύβει ρε παιδί μου ένα κάτι. Ένα σκίρτημα , μια εγρήγορση , που σου έρχεται να σηκωθείς και να αρχίζεις να ετοιμάζεις τα συμπράγκαλα σου δηλαδή σαν να έχεις να πας κάπου!
Οι εκλογές τώρα που το σκέφτομαι σαν να μοιάζουν με το σεξ. Το ώριμο σεξ.
Να, σαν αυτό που κάνεις κάνεις ρε αδερφάκι μου σκεφτόμενος τις επιταγές που τρέχουν, την άτιμη την εφορία που σου ζητάει τα άντερα της στο κλείσιμο της πενταετίας , που ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να χρειάζεται να τα σπρώξεις στους πούστηδες κάθε που περνάνε 5 χρόνια δηλαδή λες και δεν στα παίρνουν κάθε τρις και λίγο! Τέλος πάντων έλεγα για το ώριμο σεξ, και εκεί που περνά η ώρα ευχάριστα , φτιάχνοντας και το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, που λέτε περιμένοντας την έκσταση ενός καλού οργασμού που ξέρεις ακριβώς πώς και πότε θα έρθει αλλά παθαίνεις πάντα κάτι όταν αυτός συμβαίνει λες και είναι η πρώτη σου φορά, έτσι και με τις εκλογές. Ξέρεις πάντα πότε ,πώς και τι θα γίνει σαν θα ‘ρθουν αλλά κάθε φορά κάνεις σαν μαλάκας όταν αυτές πλησιάζουν!
Μαλάκας. Λέξη μαγική , λέξη που κρύβει μέσα της όλη την σοφία που μπορεί να συγκεντρώσει ο ανθρωπάκος στα λίγα χρονάκια που έρχεται να μπανίσει τα καθέκαστα σε τούτον τον ντουνιά. Για αυτό και την ακούς κάθε τρις και λίγο.
Άλλοτε με στόμφο «μα καλά πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι»,
άλλοτε πειραχτικά «έλα ρε μην γίνεσαι μαλάκας»
και άλλοτε σε μπινελίκι στυλ «άντε γαμήσου ( άλλη λεκτική παπάρα κι αυτή μιας και ο μαλάκας πώς γίνεται να γαμήσει! ) ρε μαλάκα».
Παρόλο όμως που ο τίτλος και τα διαπιστευτήρια του μαλάκα είναι ανεκτά και δημοσίως ομολογούμενα, δεν συμβαίνει το ίδιο με την κατεξοχήν πράξη που χαρακτηρίζει τον μαλάκα, αυτήν της μαλακίας. Πώς γίνεται ρε παιδιά που ενώ για τους μαλάκες μιλάνε όλοι για την μαλακία δεν λέει κουβέντα κανείς!
Όλοι ντρέπονται και κάνουν σαν τις παρθένες έτσι και τους ρωτήσεις ας πούμε πόσες φορές τον παίζουν την ημέρα ή να σου πουν κανένα μυστικό της επιτυχίας τους, μιας και είναι γνωστό τοις πάσι ότι άμα πετύχει η μαλακία τύφλα να έχει το γαμήσι δηλαδή. Πώς κάνουν εκπομπές και συμβουλεύουν τον κόσμο πώς να γαμήσει καλύτερα ( ακόμη και βουλευτής-ονόματα δεν λέω- βγαίνεις έτσι και τα λες γουστόζικα), πώς γίνονται πρώτη μούρη στις παρέες οι μπίχτουλες και δεν βάζουν γλώσσα μέσα, που έτσι με την μία και έτσι κάνω με την άλλη, να έτσι να αρχίσουν να λένε και για τις λογής λογής μαλακίες τους. Αλλά μπαααα, κουβέντα κανένας δεν λέει και έτσι και πας την κουβέντα εκεί δεν τολμούν ούτε στα μάτια να σε κοιτάξουν.

Έτσι που λέτε και με τις εκλογές. Σαν μαλάκες κάνουμε, τρέχοντας από εδώ και από εκει , σε συγκεντρώσεις , σε εκλογικά κέντρα για δήθεν ενημέρωση , στηνόμαστε με τις ώρες μπροστά από το χαζοκούτι για να ακούσουμε τους υποψήφιους γαμιάδες μας και δεν ντρεπόμαστε καθόλου για αυτό, αλλά για την μαλακία που κάνουμε την ώρα της ψηφοφορίας δεν λέει κουβέντα κανένας. Γιατί –ακόμη και αυτή-η μαλακία κύριε είναι ανθρώπινο δικαίωμα και όπως όλα τα δικαιώματα τέτοιου τύπου έτσι και αυτή προστατεύεται από κοτζαμάν νόμο. Η ψήφος είναι μυστική σου λέει ο νομοθέτης και πάει και τελείωσε. Άρα και εσείς –εμείς μπορούμε να επαναλαμβάνουμε την ίδια και την ίδια μαλακία ελεύθερα χωρίς να κινδυνεύουμε να εκτεθούμε .
Να σαν αυτή που τρέχαμε πιτσιρικάδες στην τουαλέτα και τραβούσαμε για να μπορούμε να συνεχίζουμε να το παίζουμε κουλ στην γκόμενα ( μην μας περάσει για τίποτε λιγούρηδες) που είχαμε στο τραπέζι μας , χώρια που αν προέκυπτε και τίποτα παραπέρα αποφεύγαμε και την πρόωρη εκσπερμάτωση να πούμε.

Καληνύχτα σας.( και δαγκωτό όπως πάντα είπαμε, δεν τρέχει τίποτα)

"Ο αθυρόστομος"

update : Αφιερωμένο στον Λώρενς της Αραβίας
( κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι ΤΕΛΕΙΩΣ συμπτωματική! )

19 comments:

Anonymous said...

Μιλάμε καπετάνιε παραφόρτωσες τις...μπαταρίες σου από τις διακοπές. Τι σεντόνι ήταν αυτό; Μισή ώρα θελεις να το διαβάσεις...:):)
Τι να πω τώρα, για τις εκλογές ή για την μαλακία.Κομπλαρησα.

Anonymous said...

Θεέ μου, μακάρι ποτέ να μη κάνω στη ζωή μου "ώριμο σεξ" (με τον ορισμό που του δίνεις) :P
Καλώς ήρθες και βοήθειά μας αυτό το μήνα :)

Unknown said...

Γκόρτσος...
Γκόρτσος...

ο δείμος του πολίτη said...

Αφιέρωσες πάλι. Ένα παιχνίδι ξεπουλημένο στα μέτρα τους που μας αφήνει μόνο μετεκλογική αντιδραση και μόνο ευκαιρία να τους ξεφτυλίζουμε όποτε αυτοί μας ξεπουλάνε. Δεν είναι γιορτή οι εκλογές, είναι το μνημόσυνο της δμηοκρατίας και η επιβεβαίωση της δικής τους δημοκρατίας.

Anonymous said...

θα σχολιάσω όταν επιστρέψω... σιγά μη χαλάσω την ησυχία μου για τις μ...ιες τους.

ΠανωςΚ said...

Αναμενόμενο το σεντόνι πάντως, με τόσο σπέρμα να κυριαρχεί στο ποστ.
Οι επόμενες νύχτες μεχρι την 16η θα είναι nights in white satin.

Kapetanios said...

exeisminima ,για όποιο θέμα και να μιλήσεις το ίδιο είναι.
( έτσι όπως τις έχουμε καταντήσει)

confused , το καλό σεξ θέλει την "ανωριμότητα" του , ακόμη και την επιπολαιότητα του θα έλεγα.
Να μην πω ότι εάν κρύβει και κάτι παράνομο μέσα του γίνεται ακόμη καλύτερο :))
( με τις εκλογές που δεν γίνονται καλύτερες ούτε με σφαίρες, να δούμε τι θα κάνουμε!)

Καμηλιέρη ,( καλώς γύρισες στα πάτρια εδάφη ) που τον θυμήθηκες αυτόν τώρα :))
Λες να έχουν οι πραγματικές Εθνικές μας εκλογές καμιά ομοιότητα ?:))

Kapetanios said...

δείμο , η δική μας ανωριμότητα είναι που έχει αναγάγει τις εκλογές σαν ένα θέατρο του παραλόγου.
Γιατί μόνο παράλογο μπορεί να είναι το γεγονός της επανάληψης τον ίδιων ακριβώς λαθών από εκατομμύρια κόσμο μέσα από μια απίστευτη ( σε βαθμό παράνοιας) έλλειψη μνήμης και συνείδησης της πραγματικότητας.
Έχω την αίσθηση ( ο οποία και επιβεβαιώνεται δυστυχώς από τότε που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο γύρω μου) ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι σημαίνει η δυνατότητα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.
Τι σημαίνει να έρχεται η ώρα που ο καθένας μας μπορεί με την ψήφο του να τιμωρήσει και να στείλει στο σπίτι του αυτόν που λειτούργησε εις βάρος του όλο το προηγούμενο διάστημα. Αλλά σάμπως νομίζεις ξέρουμε και ποιο είναι το συμφέρον μας για να δράσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση? Δεν το νομίζω δείμο , δεν το νομίζω.
Το εκλογικό σώμα που επιτρέπει να διαχειρίζονται τις τύχες του σόγια δεν μπορεί να έχει εκλογική συνείδηση.
Ο ψηφοφόρος που βλέπει με απάθεια αλλά και αποδοχή να στήνεται ένα εμπόριο ελπίδας για ένα "καλύτερο αύριο" και δεν τους στέλνει στο διάολο δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να τον λογαριάζουν.
Ο Έλληνας του 11% υπέρ μιας βασιλευόμενης δημοκρατίας , του 46,8% υπέρ μιας προεδρικής δημοκρατίας, και του 50,9% που δηλώνει πως, παρ' όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν ένα δικτατορικό καθεστώς, η χούντα είχε τελικά και οφέλη για την Ελλάδα δεν μπορεί παρά να ευχαριστεί τους αφεντάδες του που τον οδήγησαν έστω και μέχρις εδώ.
Πρέπει να νιώθει ευχαριστημένος ( και νιώθει ρε συ!!!) με τα χάλια του πολιτικού μας συστήματος!
Άσε να κόψω λίγα γκάζια γιατί τα έχω πάρει λίγο τώρα αλλά θα τα ξαναπούμε όλες αυτές τις μέρες.

Kapetanios said...

Κωσταντίνα μην χαλιέσαι και κοίταξε να περνάς καλά εκεί που είσαι :))
Οι μαλακίες δεν έχουν τελειωμό σε τούτη την χώρα της μπανανίας και τις φαιδράς πορτοκαλέας

πάνω κάτε , μου είσαι και φαλλοκράτης βλέπω! :))))
Η μαλακία αγόρι μου δεν είναι προνόμιο των ανδρών ( περί σπερματέγχυσης ο λόγος) άσχετα εάν οι γυναίκες διεκδικούν ακόμη το δικαίωμα στο αυτονόητο .

Unknown said...

Ή απλά, ότι και αν πιστεύει, ψηφίζει με γνώμονα το ρουσφέτι.

Γκόρτσος...
Γκόρτσος...

Orelia said...

εσεις εισαστε μαλλον σοβαρος αλλά εγω θα διακινδυνεψω να το πω..

σας διαβασα πρωι πρωι(για καλοκαιρι) με καφε και τσιμπλα
προβληματιστηκα αρκουντως και επι μακρον
ωστοσο, αν και διακρινω τη χρησιμοτητα της ..αυτοαπασχολησης προκειμενου να αποφευχθει η προωρος εκσπερματησις, δεν δυναμαι να διακρινω την εμεσον περι τας εκλογας προταση σας ητις αμεσα συνδεεται με το θεμα της ..αυτοαπασχολησης

με πιανεται αδιαβαστη, Αθυροστομε!
:))

θα με βοηθησετε;

καλο σας βραδυ

ο δείμος του πολίτη said...

Καπετάνιε, δεν είναι απλά η αφοριστική λογική της έλλειψης εκλογικής συνείδησης. Είμαστε γαλουχημένοι από σχετικά πρόσφατο αγώνα για μια δημοκρατία που συνομήλικοι και πρεσβύτεροί σου βίασαν ξεπουλώντας το αίμα εκείνων που πολέμησαν ή βασανίστηκαν. Ωστόσο, η ευθύνη είναι ακόμα στο ίδιο το σύστημα που διαμορφώνει εκλογικό κλίμα και ίσως και τις εκλογές. Είναι τα ΜΜΕ που μορφώνουν μέχρι κορεσμού την υποκουλτουριασμένο λαό και προπαγανδίζουν τη μόνη δημοκρατία(και πόσο τέλεια είναι τούτη).

Δε βλέπω καμία δύναμη στη λαϊκή ψήφο που διαμορφώνεται από το ρουσφέτι και την ψηφοθηρική ομηρία (λόγω αναγκαιότητας για εργασία και του φαύλου ονείρου για κοινωνική επίδειξη). Εξάλλου, η ψήφος φτιάχνεται από μία εξαγορά τηλεοπτικού χρόνου και από την περιουσία του υποψηφίου και τόσα άλλα.

Καπετάνιε, τι να αλλάξουμε; Μα, στο ίδιο δημοκρατικό σύστημα ό,τι και να αλλάξεις θα είναι το ίδιο. Θα ψηφίσω σαν αντίδραση ένα κόμμα που σίγουρα δε με εκφράζει, αλλά με πλησιάζει όσο κανένα άλλο ιδεολογικά. Χρειάζεται μόνο να αλλάξουμε τη δημοκρατία και να φέρουμε δημοκρατία.

Kapetanios said...

Καμηλιέρη , δυστυχώς(χωρίς εισαγωγικά) δεν νομίζω ότι είναι έτσι για τον περισσότερο κόσμο.
Ποιοι έχουν την δυνατότητα στις βουλευτικές εκλογές να προσδοκούν ρουσφέτι? Ελάχιστοι που ούτος ή άλλως έχουν γνώση για το τι και γιατί ψηφίζουν!
Ο Γκόρτσος ( το "παιδί" του λαού) ήταν απλώς ένα τσιράκι όπως καλή ώρα έχουν καταντήσει σχεδόν όλοι οι βουλευτές.
Άλλος έκανε κουμάντο (Θωμάς Σκούτερης ).
Άγνοια . Η άγνοια και ο φόβος είναι η μεγαλύτερες αιτίες για τα δεινά ετούτης της χώρας και όχι το ρουσφέτι( μιας και αυτό προϋποθέτει γνώση των κανόνων του παιχνιδιού)
(για τις δημοτικές εκλογές σίγουρα ισχύει αλλά και αυτό μόνο στους μικρούς δήμους)

Kapetanios said...

Orelia , μάλλον ασόβαρος είμαι που ασχολούμαι με το θέμα ( των εκλογών εννοείται) και όχι σοβαρός! :))
Γιατί παρά το γεγονός ότι ο αυνανισμός θεωρείται από την θρησκεία αμαρτωλή πράξη (αποδεικνύοντας την με μιαν εις άτοπον απαγωγήν φιλοσοφική προσέγγιση ) δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η Ενδοπαλαμική Πεοπαλινδρόμηση ειναι και μια κατ εξοχήν πολιτική πράξη . Τα αποτελέσματα δε των επαναλαμβανόμενων εκλογών της τελευταίας 50κονταετίας δημιούργησαν και το "Σύνδρομο Οξείας Χρόνιας Ενδοπαλαμικής Πεοπαλινδρόμησης" που στην περίπτωση του οι πάσης φύσεως losers, καθώς και winners των Εθνικών μας εκλογών ασκούνται σε εικοσιτετράωρη βάση αν αυτό που "έχασαν" ή "κέρδισαν" δεν τους ικανοποίησε αρκετά(έτσι δικαιολογείται και η γενικευμένη χρήση της μεθόδου)
Οι από Βορρά γείτονες μας αναγνωρίζοντας την ευαισθησία της παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στην μαλακία έτρεξαν να σφετεριστούν το όνομα δημιουργώντας ένα ψευδοκρατίδιο το οποίο και ονόμασαν fyrom ( Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μαλακίας ) γεγονός που δημιούργησε έντονη ανασφάλεια στον πληθυσμό της χώρας μας ο οποίος ως γνωστόν ( και περιέργως καθότι αδαεις) διεκδικεί για τον εαυτό του κάθε τι που παραπέμπει στην Δημοκρατία και δη την Αρχαία.
Στο όνομα του αυνανισμού συναντώνται και αρκετά πολιτικά κινήματα όπως το "Αυνανιστικό κίνημα". Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα κινήματα στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται για ομάδα ούτε τρομοκρατική οργάνωση. Πρόκειται για ένα μανιφέστο ανθρώπων που θεωρούν το σεξ ανωμαλία, και επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Συχνά επιτίθενται και προξενούν υλικές ζημιές σε οίκους ανοχής, σεξ shop που δεν παρέχουν αξεσουάρ αυνανισμού και εκκλησίες. Υπάρχουν πολλά αυνανιστικά παρακλάδια, όπως το AunanoCrew, που έχει να κάνει με τον συνδυασμό αυνανισμού σε hip hop ρυθμούς, ή όπως οι ΑυνανοΧορτοφάγοι με τα γνωστά συνθήματα:
Αυνανισμός και χορτοφαγία, ζωή μέχρι τα 1000
Σεξιστές και φίκι φίκι, αυτή η γη δε σας ανήκει.
Το κράτος τους αυνανιστές αποκαλεί αλήτες, αλήτες είναι τα ματ και οι ασφαλίτες κλπ
καθώς και μια εθνικιστική οργάνωση με το όνομα τα «Χρυσά Αυγά»
Και μιας και αναφέρθηκα στην αρχαιότητα να πω ότι οι αρχαίοι έλληνες είχαν μια πιο χαλαρή στάση για τον αυνανισμό από ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, θεωρώντας τον αυνανισμό σαν ένα φυσιολογικό και υγιεινό υποκατάστατο για άλλες μορφές σεξουαλικής ηδονής. Θεωρούσαν δε τον αυνανισμό σαν βαλβίδα ασφαλείας έναντι της καταστροφικής σεξουαλικής ματαίωσης . Οι αρχαίοι Έλληνες ασχολούνταν με τον γυναικείο αυνανισμό σε κάθε μορφή τέχνης τους. Ο Διογένης ο κυνικός απέδιδε την επινόηση του αυνανισμού στον θεό Ερμή , ο οποίος λυπήθηκε τον γιο του Πάν , ο οποίος κυνηγούσε την Ηχώ αλλά φάνηκε ανίκανος να την καταφέρει, και του έμαθε το κόλπο του αυνανισμού για να ανακουφίζει το πόνο του. Ο Πάνας , με την σειρά του δίδαξε αυτήν την πρακτική στους νεαρούς τσοπάνηδες οι οποίοι και την διέδωσαν ευρέως.. Ο Διογένης επιχειρηματολογούσε, πώς αφού δεν είναι ανήθικο να τρως και να πίνεις, πράξεις που κάνεις με το χέρι σου, δεν είναι ανήθικο ούτε και να αυνανίζεσαι. Ο ίδιος, πολλές φορές αυνανιζόταν δημόσια μπροστά στο πλήθος που μαζεύονταν γύρω από το πιθάρι του. Όταν κάποτε ένας παριστάμενος του υπέβαλε την ερώτηση εάν αυτός ο τρόπος τον ανακούφιζε, αυτός ατάραχος του απάντησε ήρεμα και αφοπλιστικά "Μακάρι να μπορούσα να ανακουφίσω και την πείνα μου, τρίβοντας την κοιλιά μου"
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά αλλά εάν όχι εδώ είμαι πάλι :)) ( ας είναι καλά ο γούγλης)
( τώρα είναι που θα τα ακούσω καλά για τα "σεντόνια" :))

Orelia said...

Α! ωραια!
τωρα ξερω τι θα ψηφισω...!!! :ΡΡ :))))

Kapetanios said...

δείμο , μακάρι όλοι μας να έκαναν αυτό που θα κάνεις εσύ και το διατυπώνεις με τον καλύτερο τρόπο "Θα ψηφίσω σαν αντίδραση ένα κόμμα που σίγουρα δε με εκφράζει, αλλά με πλησιάζει όσο κανένα άλλο ιδεολογικά".
Εάν το κάναμε ( με την προϋπόθεση να παίρνουμε μέρος στις όποιες συλλογικές διαδικασίες εκφράζοντας χωρίς φόβο την άποψη μας) τότε το αποτέλεσμα θα ήταν η αλλαγή του πολιτικού μας συστήματος προς το καλύτερο.
Αλλά η άγνοια του συμφέροντος μας ( πόσοι νομίζεις γνωρίζουν τι εκπροσωπεί κάθε κόμμα και ποια είναι τα προγράμματα του?) δεν μας επιτρέπει να δούμε σφαιρικά το όλο ζήτημα. Γι αυτό και έχουμε να κάνουμε με μια εκλογική τακτική των κομμάτων με βάση το σύνθημα.
Δώσε σύνθημα στον λαό να γουστάρει "αγωνιστικότητα" και πάρτου.... το βρακί.
Όσο για τα μειονεκτήματα του πολιτεύματος και του συστήματος του είναι πολύ ψιλά γράμματα για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αλλά και όχι μόνο.
Το καφενείο δείχνει τον δρόμο της νίκης κάθε κόμματος και εκεί γλυκοκοιτάζουν και απευθύνονται οι άνθρωποι!!!
Γι αυτό με πιάνουν τα καντήλια μου με τον "διάλογο" που έχει "ανοίξει" αυτές τις μέρες στα ΜΜΕ.
Στα μπλογκς δεν ξέρω τι γίνεται μιας και ο ελεύθερος χρόνος που έχω στην διάθεση μου ( φαντάζομαι ότι έγινε αντιληπτό από τις καθυστερημένες απαντήσεις μου στα σχόλια σας)είναι πολύ λίγος τούτη την ώρα :(((.
Είναι και που ήρθα τώρα από τας εξοχάς αλλά που θα μου πάει θα στρώσω! :))

Anonymous said...

Καπετάνιο κοίτα να δεις είχα προγραμματίσει (έχουμε κι αυτή τη δυνατότητα στο wordpress) να πέσει το ποστ του Γκόρτσου στις 00:15 αλλά με πρόλαβες και πιθανά και πολλοί άλλοι χαχα

Unknown said...

Ωωω μερσί...

Anonymous said...

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ όλοι οι Έλληνες
http://www.noiazomai.net/ypografes.html
Αναμετάδωσε το αν θες και εσύ