14 September 2007

Κάλαντα!

-Είμαστε καλάαα?
-Όχιιιιιι!
-Ρε είμαστε καλάααα?
-Όχιιιιιι!
-Ξαναρωτάω, είμαστε καλάαα?
-Όχιιιι !!
δεν είμαστε καλάαα
Δεν έχουμε μυαλόοο
είμαστ άρωστοιοιοι
με το γαλάζοπράσινοοοο!


Αφορμή για τα πρωινά κάλαντα
α) οι ακροδεξιές κορώνες του Καραμανλάκου περί Σκοπίων( έχω την εντύπωση ότι το Σκοπιανό αφορά μόνο την Μακεδονία αν κρίνω από την αναφορά του στο θέμα, στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης και μόνο) προς άγραν ψήφων του "χέρι χέρι" αλλά και την συσπείρωση της δεξιότερης πτέρυγας του κόμματος του και
β) η επιστροφή στο παρελθόν του Γιωργάκη που θυμήθηκε πως έπαιρνε τις εκλογές ( για να διώξουμε την δεξιά!!) ο πατέρας του!
Αμπαλαέα ρεεεεεεεε!!

7 comments:

ΠανωςΚ said...

Χαζά και παρωχημένα προεκλογικά τερτίπια αμφότερα. Μια προσπάθεια να τσιμπήσουν ακόμη και την τελευταία ψήφο κάποιων ελάχιστων που τσιμπάνε από αυτά τα δολώματα. Το μακεδονοσκοπιανοεθνικόθέμαμας ακόμη και στη Β. Ελλάδα δεν συγκινεί τόσο πια, ομοίως και ο φόβος της Δεξιάς. Αλλά επειδη και οι δύο γνωρίζουν πως ελάχιστα ψηφαλάκια τους χωρίζουν προσπαθούν να συγκινήσουν ακόμη και τα τελευταία κατάλοιπα μιας άλλης εποχής.
Μπονζούρ καπετάνιε! Και του χρόνου!

Kapetanios said...

Άντε και του χρόνου με υγεία πανω κάτε μου , δυστυχώς!
Αυτό που με στεναχωρεί και με νευριάζει ταυτόχρονα, δεν είναι οι μπουρδολογίες των πολιτικών "αρχηγών" των δυο αυτών κομμάτων.
Δικό τους είναι το μαγαζί, αυτοί και κάτι φίλοι τους πλερώνουν τα έξοδα ( τα μισά γιατί τα άλλα τα πληρώνω εγώ και κάτι άλλα κορόιδα) ότι θέλουν λένε.
Αυτές οι "λαοθάλασσες" από κάτω που ζητωκραυγάζουν είναι που με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου!
Και λέω, δεν μπορεί!!
Εγώ πρέπει να είμαι ο ηλίθιος που ενώ μπορώ και τους έχω γραμμένους και τους δύο στα παλιά μου τα παπούτσια βγουν δεν βγουν( μιας και ανάγκη δεν τους έχω καθότι οικονομικά αποκατεστημένος) κάθομαι και σκούζω μπας και δουν καμιά άσπρη μέρα και κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μου, αυτοί , που τους περισσότερους ανάποδα να τους γυρίσεις ένα ευρω δεν θα πέσει από το παντελόνι τους, κάθονται και υποστηρίζουν τα διαφορετικά από τα δικά τους συμφέροντα...... δηλαδή τα δικά μου!!!!
Τι να πω....

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Πιστεύεις πως υπάρχει αρκετή παιδεία ώστε να μην υπόκειται η μάζα στην χειραγώγηση;
Πιστεύεις πως οι έλληνες δεν είναι φατριοποιημένοι και πως αντιλαμβάνονται πραγματικά την έννοια της δημοκρατίας και της αναγκαστικής συνεργασίας για την διατήρησή της;
Πιστεύεις πως η παιδεία δεν έχει επίτειδες υποβαθμιστεί ώστε να πιάνουν τόπο όλα αυτά;

Κατά τα άλλα τουλάχιστον πρέπει να παραδεχθούμε πως το γαλαζοπράσινο είναι το μεγαλύτερο μέρος της φύσης... (για κάποιο παράξενο και γκροτέσκο λόγο...)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

θα συμφωνούσα μαζί σου, αποπάνε μου καμηλιέρη, αν πρόσφατα το γαλαζοπράσινο τοπίο δεν είχε ξεπέσει σε γκρισκατί.
Έβλεπα χτες κάτι ταλαίπωρους (αυτούς των 700 ευρώ μηνιαίως) να σχολάνε από την συγκέντρωση του Καραμανλή, φορτωμένοι πλαστικές σημαίες και να αστράφτει το πρόσωπό τους. Τι να πείς...

Orelia said...

kapetanios,

καλημερα σας και με συγχωρειτε που θα σας παρακαμψω για να συνομιλησω με το δικο σας αερικο!


εγω λοιπον αερικο μου.. εβαλα λινο ασπρο τραπεζομαντηλο, ποτηρια κολωνατα, σερβιτσιο πορσελανης και πανωπου το μαχαιρι εκοβε τη πρωτη μπουκια ενος σνιτσελ με σως μανιταρια, ειπα: αγαπη μου...! υπεκυψα! θα ψηφισω εκεινον τον δυναμικο κουκλο που κατεβαινει με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Ριναλντι! μονο που δε ξερω σε ποια ομαδα παιζει...!!!! σεκος, ε;;; :)))



καλα!
μπηκα να σας κανω λιγη πλακα, να ελαφρυνω τα πραγματα αλλά γμτ δε τραβαει!
περιεργες εκλογες
σε περιεργα αποτελεσματα ελπιζω...

καλη σας ημερα
φιλιά και στους δυο σας!

Kapetanios said...

Darthiir , όντως το κακό το τραγικό και το γελοίο συναντώνται στο γαλαζοπράσινο και γνήσια Ελληνικό πολιτικό τοπίο! Τυχαία?
Σίγουρα αυτά που τονίζεις είναι έτσι ακριβώς .
Όμως
η ίδια η ζωή διδάσκει
και άξιοι της μοίρας τους αυτοί που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.


Δεν μπορείς να πεις τίποτα σκύλε της βαλια κάλντα
Ούτε κι εγώ.
Απλοί θεατές της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας "πραγματικότητας" που θέλει τον φτωχό και τον κατατρεγμένο να γίνεται ακόμη φτωχότερος και περιθωριοποιημένος με την συγκατάβαση του!!
Ο νόμος της φύσης?
Που θέλει , έχει ανάγκη, την ύπαρξη του αδύναμου τόσο όσο και του ισχυρού?


Γεια σου ορελία :)
Κι εγώ σε περίεργα αποτελέσματα ελπίζω.
Να σαι καλά καλή μου , εσυ και οι ομορφάντρες σου :))