24 February 2007

Σερίφηδες( γνήσιοι)!

Αντιγράφω απο ένα καταπληκτικό ποστ ενος μπλογκερ που ακούει στο όνομα
ΠανωςΚ.
στο μπλογκ panokato

"Είναι πια καιρός οι άνθρωποι οι νέοι, οι άνθρωποι που κατανοούν το άδικο και το απάνθρωπο αυτής της ανευθυνότητας οι άνθρωποι που τάχθηκαν να φυλάνε. Θερμοπύλες, να απαρνηθούν κάποτε τη τρέχουσα λογική και τη ναρκωτική χαύνωση που αυτή εξασκεί στις συνειδήσεις και να εγερθούν σε μια ατομική πλέον επανάσταση που θα ανατρέψει αυτή τη σαπίλα της ανευθυνότητας για να βάλουν στη θέση της την παρουσία της ατομικής ευθύνης, προσιτή σε όλες τις καθημερινές πράξεις και σε όλες τις εκδηλώσεις της ατομικής συμπεριφοράς.
[…]
Αυτή η επαγρυπνούσα εθνική συνείδηση θα αποθαρρύνει τις αδηφάγες ορέξεις του εκάστοτε σκοπιανού ψευτομακεδόνα, του εκάστοτε αδηφάγου Αττίλα και θα περιφρουρήσει την εθνική μας κληρονομιά και περιουσία. Μόνο έτσι προσθέτουμε και εμείς το δικό μας λιθάρι στο μεγάλο οικοδόμημα της πολύζηλης πολιτιστικής μας παράδοσης. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να ισχυριστούμε πως δεν μεταλλάξαμε τις προγονικές αρετές μας πως δεν παραχαράξαμε την ιστορία μας πως δεν ρυμουλκηθήκαμε από ταπεινούς και ύποπτους οδηγούς, πως κλείσαμε τα αυτιά μας τόσο στις σειρήνες του υλισμού και του σύγχρονου ευδαιμονισμού που ναρκώνουν το πνεύμα και αλλοτριώνουν την ψυχή όσο και στους διάφορους κήρυκες του φανατισμού πως δεν χάσαμε το σωστό μας προσανατολισμό πως δεν λατρέψουμε νεκρά και ξενόφερτα είδωλα αλλά θα μείνουμε Έλληνες καθαροί όχι μόνο στο αίμα ή στο όνομα ή στην οποιαδήποτε εξωτερικότητά μας αλλά Έλληνες στο πνεύμα στη χάρη και στην απλότητα της εσωτερικής μας υφής στη διαφάνεια της ύλης αλλά και της σκέψης, στη φλογερότητα της πίστης, στην ιδανικότητα των στόχων στην αγνότητα των προθέσεων στο εύρος της ελευθερίας μας και στο πλάτος της ιστορικής μας συνείδησης.
Μόνο έτσι η.........συνέχεια Κυ-κλο-φό-ρη-σε!

Υ.Γ Οι γνήσιοι σερίφηδες και οι λόγοι τους, έχουν άλλη χάρη ρε παιδί μου , πως να το κάνουμε!!

2 comments:

ΠανωςΚ said...

Γελασα πολύ με το κείμενο αυτό, είναι αλήθεια. Κυρίως με εντυπωσίασε ότι όσο προχωρούσε και όσο περισσότερες μεγαλοστομίες έλεγε, τόσο έχανε τον ειρμό του αλλά και την αντίληψη της στίξης... Ειδικά στο σημείο "Έτσι μόνο θα μπορέσουμε... ιστορικής μας συνείδησης" γίνεται ο χαμός!
Α, και φχαρστώ πολύ κάπετάνιο!

Kapetanios said...

Εγώ σε ευχαριστώ ΠανωςΚ.
Η μεγαλοστομίες είναι χαρακτηριστικό των αλαζόνων και η αλαζονεία χαρακτηριστικό αυτών που έχουν εξουσία. Των σερίφηδων δηλαδή
Άσχετο.. έχεις δει τον μπους τζούνιορ ( εξ ου και το μικρό μ ) με καπέλο καουμπόη, ε δεν σου θυμίζει παλιές "καλές" αμερικάνικες ταινίες καλών εναντίων κακών? Έχει την κατάλληλη φάτσα ρε γμτ για σερίφης δεν μπορείς να πεις! Πως λέμε ποδοσφαιρόφατσα :))
Το μπλογκ σου μου άρεσε και το βρήκα απο τον Βαλια Κάλτα.